Produkter
Takplåt
Väggplåt/ Fasadplåt
Takpannor/ Tegelimitation
Takpaneler och Fasadpaneler
Takplåt Högprofil
Plåtbeslag - tillbehör
Hängrännor och stuprör
Isolering/ Isover
Skivmaterial
Plasttak för altan/ uterum
Dräneringsmaterial
Takskydd/ Takstegar
Spik - skruv
 
Kontakt:
FALKS PLÅTPRODUKTER AB
S. Ersmark 475
934 41 ERSMARK
Tel. 0910-72 31 06
Fax. 0910-72 34 85
Epost. skicka epost
Hem  |   Nyheter  |   Leverantörer

PLASTTAK för ALTANER och UTERUM - HALLEPLATTAN

En av våra nyckelprodukter för gör-det-självbyggare och proffs. Halleplattan är ett av marknadens mest prisvärda takmaterial för dig som vill bygga utan att tumma på kvaliteten.

Halleplattan är marknadens enda glasfiberarmerade polyesterplatta som är tillverkad i Sverge för ett tufft allvädersklimat. Halleplattan skyddas av en ytfolie med extremt stor UV-skyddsfaktor som gör taket långlivat och lätt att hålla rent. De goda mekaniska egenskaperna och ljusgenomsläppningsförmågan gör att materialet i Halleplattan håller sig snyggt år efter år. Halleplattan är därför ett solklart val för dig som skall bygga uterum, carport eller redskapsbod. Samtidigt får du ett lätthanterligt material som gör vägen kortare mellan idé och färdigt bygge.

Läs mer på Halles hemsida: http://www.halle.se/

Vi lagerhåller halleplattan i längder 2500 - 4500 i halvmetersintervaller, övriga längder på beställning.

 

 

 


 

PLASTTAK för ALTANER och UTERUM - HALLE ISOLUX

BESTÄLLNINGSVARA

Halle Isolux är ett säkert takval. Det du måste fundera på är vilken färg du ska välja. Halle Isolux finns i färgerna Opal, Rök och Klar.  

Färger. Halle Isolux Opal och Rök skyddar inte bara mot kyla på för- och eftersäsong. Delar av solljuset filtreras bort vilket minskar värmen i uterummet under gassiga sommardagar. Har du däremot ett tak som ligger mörkt mot norrsidan eller vill ha in största möjliga ljusmängd är Halle Isolux Klar ett bättre alternativ.

Tjocklekar. Du kan välja mellan tre tjocklekar; 10 mm 4-skikt, 16 mm HC med bra isoleringsvärde som standard och 32 mm Q som valet för maximalt krav på isoleringseffekt i taket.

Läs mer på Halles hemsida: http://www.halle.se/

 

 

 

 


INGLASNING för ALTAN och UTERUM - HALLE DESIGN

BESTÄLLNINGSVARA

HalleDesign heter vårt förstklassiga uterumssystem. Handtaget på HalleDesign är en integrerad del av dörrprofilen, eftersom dörrprofilen och handtaget är en och samma del är slitstyrkan desto större än om du skulle välja att montera ett separat handtag. HalleDesign är försedd med en matchande välvd dropprofil och justerbar inre sidoprofil för ett snyggt slutresultat. du kan få halledesign med följande glasalternativ standardglas, energiglas, härdat glas, och isolerglas (utan horisontell spröjs).

Läs mer på Halles hemsida: http://www.halle.se/

 

    


 

INGLASNING för ALTAN och UTERUM - HALLE PRIMO


Copyright © Falks Plåtprodukter AB